ZORA werkt

De lokale besturen van de Zuid Oost Rand van Antwerpen (Boechout, Borsbeek, Edegem, Hove, Lint, Kontich, Mortsel en Wommelgem) werken samen voor de uitvoering van de opdracht van de OCMW’s met betrekking tot  arbeidsbegeleiding en activering.

Sinds januari 2020 werden de dienstverlening rond Wijk-werken  en rond arbeidsbegeleiding en activering voor de ZORA regio in één intergemeentelijk samenwerkingsverband geïntegreerd in de Inter Lokale Vereniging ZORA Werkt.

De  ILV ZORA Werkt treedt op als regisseur sociale economie in de 8 lokale besturen.

Door intergemeentelijk samen te werken rond arbeidsbegeleiding en activering beogen de deelnemende lokale besturen om efficiënter en met meer impact deze kernopdracht van de OCMW’s uit te voeren.

Via opname van de regierol sociale economie willen we  de lokale sociale economie en het maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze regio verder uitbouwen en de samenwerking met en tussen de sociale economie en het regulier economisch circuit bevorderen.

ZORA Werkt wordt voor haar arbeidsbegeleiding van kansengroepen gefinancierd door Vlaanderen en het Europees Sociaal Fonds. 

Gerelateerde items

Contact

Sociaal huis

Nu gesloten
Adres
Gemeenteplein 1 , 2650 Edegem Routebeschrijving
Tel.
03 289 21 60
sociale.dienst@edegem.be

Openingsuren

Vandaag
Telefonisch bereikbaar en op afspraak van 9 tot 12.30 uur