Zomerschool zoekt vrijwilligers!

Gepubliceerd op donderdag 24 maart 2022
Gemotiveerde 16-plusser, leerkracht of gedreven vrijwilliger? Onze zomerschool heeft je nodig! Ontdek hieronder de verschillende functies.

Animator

Ben je ouder dan 16? Drie namiddagen in de grote vakantie vrij? En heb je goesting om tijdens de zomer wat bij te verdienen? Wij zoeken enthousiaste studenten die leuke activiteiten, spelletjes en workshops willen bedenken voor kinderen van de lagere school of leerlingen van de eerste graad secundair.

Leerkracht

Ben je (ex-)leerkracht of leraar in spe en zie je het zitten om kinderen van de lagere school of jongeren van de eerste graad secundair klaar te stomen voor het nieuwe schooljaar? Ben je vijf dagen in de voormiddag vrij? Stel je dan kandidaat om de zomerschool te ondersteunen.

Vrijwilligers

We zoeken handige Harry’s en Henriettes om de locatie van de zomerschool op te bouwen en af te breken. Denk aan materiaal ter plekke brengen, de inkom en lokalen aankleden, decoreren en praktisch inrichten. Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die tijdens de werking een handje willen toesteken: kinderen naar de klas brengen, hen verzorgen na een ongeval, spelmateriaal sorteren ...

Partners

Als lokale handelaar in Edegem kan je ook iets voor onze zomerschool betekenen. Wij zien het groots: een bakkerijbezoek, een workshop bloemschikken of ijs maken, vrijwilligen in de Oxfam wereldwinkel ... Laat ons weten hoe je ons aanbod kan verrijken! 

Interesse? Stel je kandidaat via zomerschool@edegem.be

Wanneer? 
Lagere school: van 16 tot 19 augustus en van 22 tot 26 augustus 
1ste graad secundair: van 22 tot 26 augustus 
Daguitstap: 29 augustus 
Voormiddagen 8.15 uur – 12.30 uur 
Namiddagen 12.15 uur – 16.30 uur

Waar?

Muziekschool, Terelststraat 69 (lagere school)

KTA da Vinci, Monseigneur Cardijnlaan 1 (secundair) OLVE-college, Rombaut Keldermansstraat 33 (secundair)

Vergoeding? 36,84 euro per halve dag