Naar inhoud

Word onthaalouder

brabbelkampioen?

 

Onthaalouder worden, iets voor jou?

Heb je een groot hart voor de allerkleinsten? Wil je hen de eerste stapjes in de wereld helpen zetten? En doe je dat liefst in jouw (t)huis? Dan is onthaalouder zijn vast iets voor jou.

Een onthaalouder is meteen ook een multifunctionele superheld! Je bent niet alleen onthaalouder, maar ook Pureekampioen, Brabbelbuddy, Pampervedette, Groeispurter en Hartenveroveraar! De job van onthaalouder is niet alleen maatschappelijk erg waardevol, je draagt immers bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen, maar biedt ook veel vrijheid en flexibiliteit. Je kan het bovendien combineren met de zorg voor jouw eigen kinderen.

Deze en alle andere voordelen vind je terug op www.ikwordonthaalouder.be/voordelen/

Surf naar www.ikwordonthaalouder.be en ontdek welke stappen je moet zetten om onthaalouder te worden.

 

Interesse? Neem contact op met de kinderopvangdienst Edegem door te mailen naar onthaalouder@edegem.be of bel naar 03 289 21 10.

 

Extra financiële steun door gemeente voor onthaalouders Nieuwe, beginnende onthaalouders kunnen rekenen op een starterspremie van 300 euro. Alle onthaalouders krijgen een ”toelage voor de aankoop van speelgoed” tot maximum 300 euro per jaar, afhankelijk van het aantal gewerkte opvangdagen. Tot slot krijgt elke onthaalouder per gevolgde vorming 15 euro.

De gemeente wil met deze ondersteuning niet alleen de bestaande groep van enthousiaste onthaalouders een extra duwtje in de rug geven, maar ook niuewe kandidaat-onthaalouders aantrekken.

Hopelijk komen er zo voldoende plekjes voor het groeiend aantal Edegemnaartjes!