Naar inhoud

Parkpeters

Onder de leiding van Wim Verrelst is er binnen de werkgroep van `t Forum vzw een groepje van natuurvrienden ontstaan met als doel het park zo proper mogelijk te houden.

Enkele parkpeters houden heel het jaar door het park zo proper mogelijk door het meeste sluikvuil op te rapen. Sylvain rijdt regelmatig met zijn rolwagen en grijper door het park en houdt het proper. Gelukkig zijn er ook nog wandelaars die al eens iets oprapen. Het resultaat mag worden gezien.

Jaarlijks houden de parkpeters einde maart en einde november een poetsbeurt in ons park  om zo het moeilijk bereikbaar sluikvuil op te rapen. Onze buit is meestal omvangrijk.

Ook werkt het groepje samen met de gemeentediensten en politie om alles steeds tip top te houden.

De parkpeters richten ook jaarlijks, in samenwerking met de gemeente en Natuurpunt, wandelingen met natuurgidsen in het park van Buizegem in.

Indien u graag ook met de parkpeters zou samenwerken dan kan dat  door uw naam op te geven in `t Forum  aan Kristien of aan Sylvain Box via e-mail: sylvain.box@telenet.be of Marc Van Bilsen  via e-mail: mvanbilsen@skynet.be