't Forum opent zijn deuren weer

Gepubliceerd op maandag 26 februari 2024
Tom Kinsabil is de nieuwe uitbater van 't Forum. De zaak opende in februari weer zijn deuren. Wij gingen eens horen bij Tom wat de nieuwe plannen voor het herlevende wijkcentrum zijn.

Sociale functie

“Ik vind het vooral belangrijk om de sociale en maatschappelijke rol van ’t Forum te behouden, namelijk dat van een historische ontmoetingsplek in de wijk Buizegem. We gaan dus prioriteit geven aan ruime openingsuren, sociale tewerkstelling, toegankelijke toiletten tijdens wijkactiviteiten en een gevarieerd en betaalbaar aanbod van voeding en drank. Je kan hier altijd terecht voor een lekker hapje of drankje. Maar ook voor vergaderingen, communiefeestjes en koffietafels.”

“Er zal zeker plaats blijven voor de wijkactiviteiten die ‘t Forum af en toe mee organiseerde. We zorgden dit jaar maar al te graag voor pompoensoep bij de Halloweentocht en we gaan dit jaar weer de grote buurtbarbecue ter ere van de festiviteiten rond Meneerke van Buizegem mee op poten zetten.”

Uitgebreide menukaart

“De menukaart konden we sterk uitbreiden, dankzij de vernieuwde keuken. Je kan hier nu eten bestellen. We serveren lunch- en hoofdgerechten: zowel gerechten met vlees of vis, als vegetarische gerechten. Ook lekkere wafels en pannenkoeken voor tussendoor. Er is voor ieder wat wils dus!

“Kom zeker eens langs in ons gerenoveerd wijkcentrum. Iedereen is hier welkom. En ik hoop je ook zeker te zien op de buurtbarbecue op 1 mei!”

Wijkontmoetingscentrum 't Forum,
Romeinse Put 97