Stem het Terlindenpad naar de overwinning

Gepubliceerd op maandag 12 april 2021
Geweldig wandelnieuws: ons Terlindenpad is genomineerd voor de wedstrijd 'Wandeling van het jaar'. Breng je stem uit vóór 31/08 via  www.wandelingvanhetjaar.be

De provincie Antwerpen organiseert naar jaarlijkse traditie haar wedstrijd ‘Wandeling van het jaar’. Een wandeljury selecteerde acht wandelingen, waaronder het Terlindenpad. Allemaal maken ze kans op de titel 'Wandeling van het jaar'. 

Het Terlindenpad is 8 kilometer lang. De blikvanger is het kasteeldomein Hof ter Linden. Verder wandel je over bospaden en een houten vlonderpad naar Fort 5 dat een deel is van de verdedigingslinie rond Antwerpen die in de negentiende eeuw werd aangelegd. Dit pad is ook heel leuk voor kinderen omdat je langs het speelbos Dikke Bertha, het natuurbelevingspad bij Fort 5 en een plukboerderij komt. Ook kan je de wandelapp 'het mysterie van de vervloekte kasteeldochter' downloaden.

Opgelet! Een (kort) deel van het pad is tot begin mei afgesloten door werken. Je kan omlopen via de Graaf de Granvellelaan, Prins Boudewijnlaan, Kerkplein en Parklaan.