Schrijf je in voor de groepsaankoop laadpalen

Gepubliceerd op vrijdag 15 maart 2024
Rijd je (binnenkort) elektrisch en overweeg je een laadpaal aan te kopen? Het EnergieK huis organiseert samen met lokaal bestuur Edegem een groepsaankoop voor particuliere laadpalen.

Schrijf je in voor een infosessie      Vraag een laadpaal aan

Overweeg je de aankoop van een elektrische wagen? Denk dan vooraf na over hoe je hem gaat opladen. De snelste en meest veilige manier om je elektrische wagen op te laden is via een laadpunt.

De Vlaamse Overheid zet de komende jaren in op publieke laadpunten. Daar kan je tegen een vergoeding van 35 tot 45 eurocent per verbruikt kWh je wagen opladen. Is het dichtstbijzijnde publieke laadpunt vandaag nog te veraf voor jou? Dan kan je als burger een publieke laadpaal in je buurt aanvragen: www.vlaanderen.be/publieke-laadpaal-aanvragen

Groepsaankoop thuislaadsystemen

Heb je voldoende ruimte bij je thuis? Dan kan je kiezen voor een thuislaadstation. Onder het motto 'samen beter' organiseert IGEAN samen met onze gemeente een groepsaankoop voor thuislaadstations. Je kan kiezen uit drie toestellen die gescreend zijn op toekomstgerichtheid. Je koopt je laadpunt bij een leverancier uit de regio en geniet van 10 tot 15% korting.

Surf voor meer info naar www.igean.be/laadsystemen