Naar inhoud

2 maatschappelijk assistenten algemene sociale dienst (B1-B3)

Functieomschrijving

De algemene sociale dienst van het OCMW werkt met gezinnen en individuen met sociale, financiële, materiële en/of gezondheidsmoeilijkheden. Als maatschappelijk assistent versterk je de zelfredzaamheid en de sociale ontwikkeling van de cliënten door hun eigen mogelijkheden te ondersteunen via een professionele OCMW-werking.

Profiel

  • Je hebt een bachelor- of graduaatsdiploma maatschappelijk assistent (beschermde titel).
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen en denkt mee vanuit het perspectief van de cliënt.
  • Je werkt in teamverband en vormt een aanspreekpunt voor je collega's.

Aanbod

Voltijdse tewerkstelling met een contract van bepaalde duur met een duurtijd van zes maanden, 1 van de contracten is verlengbaar met eventueel vooruitzicht op een contract van onbepaalde duur op basis van een aanwervingsprocedure.

Barema B1-B3 (min. € 2412,49 bruto/maand - max. € 4064,97 bruto/maand).

Maaltijdcheques van € 7, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling abonnement woon-werkverkeer, aanvullende pensioenverzekering.

Contact

Solliciteer snel! Deze vacature loopt tot we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Voeg cv, motivatiebrief, kopie van het gevraagde diploma toe. Het selectiegesprek zal plaatsvinden in de week van 7 januari 2019.

Meer informatie? De volledige functiebeschrijving kan je hieronder downloaden.
Voor inhoudelijke informatie kan je terecht bij Hilde Dubin, tel. 03 450 84 07 of via mail naar hilde.dubin@ocmwedegem.be
 

Praktisch

Personeel

Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
2650 EdegemTel:  03 289 26 50
E-mail