Naar inhoud

Rijksregister: mijn dossier

Het rijksregister is een gegevensbank waarin alle inwoners van België zijn opgenomen. Bij het rijksregister hebben ze een toepassing ontwikkeld, Mijn Dossier, die zo veel mogelijk dossiers van u samenbrengt.

Als u in het bezit bent van een eID en er is een kaartlezer aangesloten op uw computer, kan u veilig uw dossier consulteren.

U kan er bijvoorbeeld uw gezinssituatie en -samenstelling zien zoals ze is bekend bij de overheid, uw burgerlijke staat, alle adressen waar u ooit gedomicilieerd was, enzovoort,...

U kan er elektronische documenten uit verkrijgen die dezelfde juridische waarde hebben als de door de gemeente afgetekende documenten.

Surf naar mijn dossier

Let op: op sommige computers kan er een foutmelding verschijnen: "Er is een probleem met het beveiligingscertificaat van deze website". Klik in dit geval op doorgaan.... Vervolgens krijgt u een scherm waarin gevraagd wordt uw eID in de kaartlezer te plaatsen en uw geheime pincode van uw kaart in te tikken.

Indien u ondertussen beschikt over een recente identiteitskaart uitgegeven na maart 2014 (geldig gedurende 10 jaar) dan dient u uw certificaten te vernieuwen. Hiervoor kan u terecht op de volgene website: http://eid.belgium.be/nl

Praktisch

Publieke dienstverlening

Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
2650 Edegem

BTW BE 0207.537.933

 

Tel:  03 289 26 50
E-mail

Openingstijden

OPGELET! Van 1 tot 23 augustus zijn de openingsuren gewijzigd. Raadpleeg ze hier. 

alle werkdagen van 8.30 tot 13 uur
woensdag van 8.30 tot 14 uur
maandagavond van 16 tot 19 uur

We helpen u graag verder telefonisch of aan het onthaal

  • maandag van 8.30 tot 13 uur en van 14 tot 19 uur
  • dinsdag tot donderdag van 8.30 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 13 uur

Opgelet: het onthaal is van maandag tot en met donderdag tussen de middag doorlopend geopend.

 

Aanverwante thema's