Naar inhoud

Rijksregister: mijn dossier

Het rijksregister is een gegevensbank waarin alle inwoners van België zijn opgenomen. Bij het rijksregister hebben ze een toepassing ontwikkeld, Mijn Dossier, die zo veel mogelijk dossiers van u samenbrengt.

Als u in het bezit bent van een eID en er is een kaartlezer aangesloten op uw computer, kan u veilig uw dossier consulteren.

U kan er bijvoorbeeld uw gezinssituatie en -samenstelling zien zoals ze is bekend bij de overheid, uw burgerlijke staat, alle adressen waar u ooit gedomicilieerd was, enzovoort,...

U kan er elektronische documenten uit verkrijgen die dezelfde juridische waarde hebben als de door de gemeente afgetekende documenten.

Surf naar mijn dossier

Let op: op sommige computers kan er een foutmelding verschijnen: "Er is een probleem met het beveiligingscertificaat van deze website". Klik in dit geval op doorgaan.... Vervolgens krijgt u een scherm waarin gevraagd wordt uw eID in de kaartlezer te plaatsen en uw geheime pincode van uw kaart in te tikken.

Indien u ondertussen beschikt over een recente identiteitskaart uitgegeven na maart 2014 (geldig gedurende 10 jaar) dan dient u uw certificaten te vernieuwen. Hiervoor kan u terecht op de volgene website: http://eid.belgium.be/nl

Praktisch

Publieke dienstverlening

Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
2650 Edegem

BTW BE 0207.537.933


Tel:  03 289 26 50
E-mail

Openingstijden

alle werkdagen van 8.30 tot 13 uur
woensdag van 8.30 tot 14 uur
maandagavond van 16 tot 19 uur

We helpen u graag verder telefonisch of aan het onthaal

  • maandag van 8.30 tot 13 uur en van 14 tot 19 uur
  • dinsdag tot donderdag van 8.30 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 13 uur

Opgelet: het onthaal is van maandag tot en met donderdag tussen de middag doorlopend geopend.

Vanaf 2 maart 2020 werken we volledig op afspraak: Klik hier om je bezoek aan de publieksbalie (loketten) van het gemeentehuis te plannen.

Aanverwante thema's