Parkies 2024: nieuwe reeks concertavonden

Gepubliceerd op vrijdag 28 juni 2024
Parkies, de reeks gratis zomerconcerten in verschillende Vlaamse steden en gemeenten, komt opnieuw naar Edegem. Met de buitengewone line-up van artiesten wordt dit een onvergetelijke muzikale ervaring!

Parkies viert dit jaar zijn 34ste editie met maar liefst 137 gratis optredens op negentien locaties. Edegem is weer een van de trotse gastheren: de Parkies van Radio 2 strijkt in onze gemeente neer tijdens zeven muzikale maandagavonden. Iedereen is welkom aan het voetbalveld van de Romeinse Put voor zalige optredens, lekker eten en drinken en een gezellige sfeer.

Muzikaal toptalent

Je kan genieten van de muziek van onder meer Soulbrothers, Barbara Dex en Gene Thomas. Ook Pauline Slangen en Michael Shack, L'Adele en 2Fabiola geven het beste van zichzelf. Op 12 augustus wordt de Parkieszomer in Edegem afgesloten met ABBA4U. Smeer die dansbenen maar in. Ambiance is verzekerd.

Met Parkies wil de organisatie mensen uit de buurt samenbrengen voor een gezellige muzikale avond. In de groene omgeving van de Romeinse Put zal er ook aandacht zijn voor het ecologische aspect.

Line-up

  • maandag 1 juli: Lars Verstraete & Soulbrothers (start optredens uitzonderlijk om 20.30 uur)
  • maandag 8 juli: Barbara Dex - Country Girl - meer info
  • maandag 15 juli: Bliss & Gene Thomas - meer info
  • maandag 22 juli: Pauline Slangen x Michael Schack - meer info
  • maandag 29 juli: L'Adele - meer info
  • maandag 5 augustus: 2Fabiola x Dj Pat Krimson - meer info
  • maandag 12 augustus: ABBA4U - meer info

Praktisch

Vanaf 19 uur is iedereen welkom in de Romeinse Put voor een hapje, een drankje en muziek. De optredens starten om 20 uur en eindigen om 22.15 uur. Enkel op 1 juli starten ze pas om 20.30 uur. De toegang is gratis. Spaar de omwonenden van verkeersoverlast en kom te voet, spring op de fiets of neem het openbaar vervoer.