Opvoedingswinkel Mortsel - opvoedingspunt Edegem

De Opvoedingswinkel is een team deskundige medewerkers dat voor je klaar staat om antwoord te geven op al je vragen en bezorgdheden over opvoeding. Ze zijn een onafhankelijke organisatie en hun medewerkers zijn gebonden door het beroepsgeheim. De Opvoedingswinkel is erkend door Kind & Gezin. 

Wat doen ze?

Iedere ouder heeft wel eens vragen over opvoeding. Dat is heel gewoon. Bij hen kan je terecht met alle vragen over de opvoeding van kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar. Ze zoeken samen met jou naar antwoorden voor jouw situatie. De opvoedingswinkel geeft informatie of advies. Ze kunnen ook in één of meerdere persoonlijke gesprekken ingaan op je vraag. Indien nodig verwijzen ze je door naar de gepaste dienst. Tot slot organiseert de opvoedingswinkel ook vormingen, die je terugvindt op hun website.

Voor wie?

De opvoedingswinkel is voor iedereen die met opvoeding bezig is in onze regio. Iedereen met een vraag of bezorgdheid over opvoeding is welkom.

Praktisch
Opvoedingswinkel Mortsel werkt enkel op afspraak. Zo moet je niet wachten voor een gesprek, zijn er meer momenten beschikbaar om afspraken te maken en is de dienst ruimer telefonisch bereikbaar.

Kan je niet verplaatsen naar Mortsel? Dan kan een medewerker eventueel met jou een afspraak maken in het Huis van het Kind, Drie Eikenstraat 16 in Edegem. 

Meer weten of een afspraak maken? 0473 47 37 37, mortsel@opvoedingswinkel.org of www.opvoedingswinkelmortsel.be