Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Problemen met inschrijvingen via i-School

spelende kinderen op luchtkasteel

Gisterenavond ondervonden heel wat mensen problemen bij het inschrijven voor de zomervakantie via I-School. Sommigen onder jullie zaten na enkele uren wachten nog steeds zonder resultaat. We begrijpen dat dit heel vervelend is voor jullie.

I-School is een webapplicatie van Info Service Belgium (ISB) die niet op onze server staat. Hierdoor kunnen wij niet ingrijpen bij problemen met de server en konden wij hen gisterenavond helaas niet bereiken. Vandaag had onze gemeente wel contact met I-School.  Zij zoeken zelf nog naar de oorzaak van de storing. Op die manier kunnen zij dit probleem oplossen om dit ongemak voor jullie in de toekomst te vermijden.

Sinds vanochtend is online inschrijven wel terug mogelijk via www.edegem.be/ischool, al werkt de applicatie bij sommigen nog moeizaam. Er zijn nog steeds plaatsen beschikbaar. We raden jullie dus wel aan om de reservaties alsnog te doen.


Alvast onze excuses voor dit ongemak. We betreuren het als gemeente ook dat er gisterenavond bij de klantendienst van ISB niemand beschikbaar was om het probleem op te lossen. We danken jullie bij voorbaat voor jullie geduld en jullie begrip.

Datum van het bericht: dinsdag 16 juni 2020