Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Annulatie grabbelpas en swapactiviteiten paasvakantie

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
virus

We keken er met z’n allen zo naar uit: een leuke, ontspannende paasvakantie met tal van creatieve, avontuurlijke, sportieve en dolkomische Grabbelpas- en Swapactiviteiten. Maar helaas heeft Covid-19 daar anders over geoordeeld. Uiteraard volgen wij strikt de richtlijnen van de bevoegde overheden. Wat het recreatief jeugd(werk)aanbod betreft besliste de Vlaamse regering op 18 maart 2020 dat alle jeugd(werk)activiteiten tot het einde van de paasvakantie (= 19 april 2020) geannuleerd worden. Dit om de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dijken.

Maar is er gelukkig toch ook positief nieuws: het Grabbelpas- en Swapaanbod voor de zomervakantie is nu reeds klaar! Hiervoor kan vanaf maandag 4 mei ingeschreven worden.

Hoe inschrijven? Inschrijven voor de activiteiten gebeurt bij de jeugddienst van de gemeente die de activiteit organiseert. Dit kan telefonisch, via e-mail of je komt gewoon langs. In Edegem kan je ook inschrijven via het onthaal in het gemeentehuis.

Meer weten? jeugddienst, 03 289 26 50, grabbelpas@edegem.be

We kijken alvast hoopvol naar de toekomst! Ondertussen is er echter maar één ding belangrijk: zorg goed voor jezelf, zorg goed voor mekaar!  

Datum van het bericht: vrijdag 20 maart 2020