Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Leer je buren kennen via Hoplr

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Hoplr

In Edegem starten we ook met Hoplr. Het digitaal netwerk dat buurtbewoners dichter bij elkaar wil brengen. Spullen en diensten uitwisselen, evenementen lanceren en aankondigen, of elkaar gewoon beter leren kennen: het kan allemaal via hetzelfde kanaal. Een extra impuls voor het
sowieso al bloeiende Edegems buurtleven, kortom! Iedereen krijgt een persoonlijke uitnodigingsbrief in de brievenbus om zich aan te melden op dit platform. 

Goed om weten
Afhankelijk van waar je woont, behoor je automatisch tot een bepaalde buurt. Elke buurt is
privé: enkel jij en jij Hoplr-buren hebben toegang. Lokaal bestuur Edegem kan dus niet zien wat
jij op Hoplr plaatst. We kunnen wel informatie met jou delen (zie verder). Hoplr is bovendien gratis en reclamevrij.


Voordelen
Een bericht op Hoplr plaatsen is efficiënter dan van deur tot deur te moet en gaan of flyers te verspreiden. Wil je iets meedelen of wil je een vraag stellen: dat is zo gepiept! Ook voor de gemeente geldt dit: we gebruiken Hoplr om snel informatie tot bij jou te krijgen. Werkzaamheden, infovergaderingen, speciale verkeerssituaties … voortaan ben je meteen op de hoogte. Nog handig: de kalenderfunctie. Zin in een uitstapje? Check snel even wat er te doen is in je buurt!

Hoe gebruik ik Hoplr?
Hoplr is te vinden op de gratis website www.hoplr.com of via de Hoplr-app. Je kan meteen zien welke buren al geregistreerd zijn. Vind je iemand niet terug? Je kan anderen uitnodigen om lid te worden. Je kan zowel openbare berichten posten als privéberichten sturen. 

Hou je brievenbus in de gaten. 

Midden september krijgen alle Edegemnaars een brief in de bus met een code. Geef je adres en je code in op de Hoplr-website en je bent vertrokken! In Edegem zullen vier buurten zijn. Afhankelijk van waar je woont, behoor je automatisch
bij een bepaalde buurt. Toch geen brief ontvangen? Op de website lees je wat je moet doen om
alsnog te registreren.

 

Meer weten? www.hoplr.com

Datum van het bericht: donderdag 05 september 2019