Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Heraanleg voet- en fietspad Edegemsestraat in Mortsel

Edegemsestraat

Op donderdag 25 april start de heraanleg van het voet- en fietspad in de Edegemsestraat in Mortsel. Tegen eind september 2019 hoopt de aannemer de werken af te ronden.  

De werken worden in twee fases uitgevoerd:

  • Fase 1: oneven zijde. De aannemer start ter hoogte van de Molenlei om dan verder te werken richting de Mechelsesteenweg. Dit deel zou tegen het bouwverlof in de zomer klaar moeten zijn.
  • Fase 2: even zijde. De de aannemer werkt van Mechelsesteenweg tot aan Armand Segerslei. De werken starten na het bouwverlof van de zomer en lopen tot eind september 2019.

Gemotoriseerd verkeer
Gedurende de volledige duur van de werken zal de Edegemsestraat enkelrichting zijn voor het gemotoriseerd verkeer. Dit wil zeggen dat je enkel nog van Mortsel richting Edegem kan rijden. Het verkeer wordt omgeleid via de Molenlei/Mechelsesteenweg.

Fietsers
Fietsers kunnen de Edegemsestraat steeds in beide richtingen blijven gebruiken via een aparte zone op de rijweg langsheen de werfzone.

Openbaar vervoer
Enkel de bushaltes aan de even zijde, dat is de zijde van ’t Parkske, worden bediend. Andere haltes worden omgeleid via de Mechelsesteenweg.

Meer info
Volg de werken op de website www.mortsel.be. Heb je vragen? stadsprojecten@mortsel.be of 03 444 18 09

Datum van het bericht: maandag 15 april 2019