Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Rock Edegem 2018 knalt de zomer op gang

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Rock Edegem 2018

Rock Edegem is dit jaar écht de start van een topzomer! Geen risico op examenstress meer, want ons gratis familiefestival vindt plaats op 30 juni en 1 juli.

Zaterdag staat in het teken van de beste hits van de afgelopen decennia.
Zondag geniet jong en oud van een fantastische affiche, kinderanimatie én een thematerras.

Zaterdag 30 juni 2018 om 20 uur

Studio Brussel – Was het nu ’80, ’90 of 2000?
Een onverwoestbaar concept! Studio Brussel laat je opnieuw dansen en meezingen met de beste hits van de laatste decennia.

 

Zondag 1 juli 2018

vanaf 14 uur: foods & drinks
Bij onze foodtrucks haal je heerlijke hamburgers, tapa's en pannenkoeken.
Dit jaar zijn de drankjes gegarandeerd fris dankzij onze aangepaste tooginstallatie.
Onze nieuwe partner De Hoogmis zorgt op het terras voor zelfgebrouwen speciaalbieren en zomerse deuntjes.

vanaf 14 uur: kinderanimatie en Kids on the Dancefloor
Voor de jongste bezoekers is er een hoop animatie: grime, een springkasteel, ... én een spetterend optreden van Kids on the Dancefloor. Interactive pret voor iedereen!

14.30 uur: The Calicos
Aftrappen doen we met The Calicos, kersvers winnaar van Humo’s Rock Rally 2018. De Antwerpenaren brengen zomerse americana, ideaal om de dag te starten. Voor de liefhebbers van Neil Young, Wilco, Bruce Springsteen, …

16 uur: Chackie Jam
Prettig gestoorde guilty pleasure pop die iedereen aan het dansen krijgt. Met 5 loepzuivere stemmen en hun ultrafunky synthlijnen wisten ze ook het Studio Brussel-publiek te overtuigen, in januari werden ze verkozen tot winnaar van De Nieuwe Lichting 2018.

17.20 uur: Atomic Spliff
Soms kijken we eens naar de andere kant van de taalgrens, want daar gebeuren behoorlijk boeiende dingen. Neem nu de reggae-bende Atomic Spliff. Concerten op o.a. Dour Festival en Les Ardentes bewijzen dat deze gasten een topfeest kunnen bouwen.
In 2016 werden ze verkozen tot revelatie van het jaar en dit jaar werd hun album geselecteerd voor Beste Album van het Jaar bij de Franstalige tegenhanger van de MIA’s.
Zomer en reggaevibes, wat moet een mens meer hebben?!

18.50 uur: The Skadilacs
Na de reggaevibes schakelen we een versnelling hoger met de opzwepende ska van The Skadillacs. The Specials, Madness, The Selecter, … de invloeden zijn schier eindeloos. Een fantastische live show gegarandeerd. Pick it up!

20 uur: Clement Peerens Explosition
Alright partypeoples from Edegem, are you ready for den Dikke Lu?!
Al jaren stonden de Clement en zijn gevolg op ons verlanglijstje. Nu is het eindelijk zover! Meezingen geblazen met “Lelijk Foorwijf”, “Dikke Lu”, “Boormachien”, … Enfin, we denken niet dat de CPeX nog veel introductie nodig heeft!

22 uur: Michael Schack
Deze topdrummer - bekend van onder andere Netsky en Milk Inc - heeft nu een eigen show. Al drummend mixt hij de beste hits naadloos aan elkaar. Stilstaan is geen optie met deze onwaarschijnlijk opzwepende set!
En als afsluiter van Rock Edegem 2018 is het dé gelegenheid om er helemaal voor te gaan!

Waar? Gemeenteplein Edegem.
Wanneer? zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018.

Alle informatie vind je op www.rockedegem.be.

Datum van het bericht: zaterdag 30 juni 2018