Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten december dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad december

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

 

Den Appel komt helemaal in eindejaarstemming! Hoe kan het ook anders dan dat ons café en restaurant een feestelijk jasje krijgen?! Samen met jou willen we die korte, donkere winterdagen opvrolijken met allerlei feestelijke activiteiten. 

Wat hebben we voor jou in petto?

  • We bijten de spits af met de lezingenreeks ‘Op Afspraak VII’. Op maandag 4 december en 18 december staan er weer twee heel interessante lezingen gepland. De eerste lezing gaat over ‘ethiek tussen dokter en patiënt’ en de twee lezing over ‘alcohol verbruik’.
  • Hij komt! Hij komt! We verwachten op donderdag 7 december hoog bezoek. Kom langs tijdens de smulnamiddag voor een lekker stukje speculaas bavarois (€ 1,50) en wie weet heeft De Sint wel iets zoets voor jou.
  • Kerst in Den Appel, doe zeker mee met één van onze kerstactiviteiten. Zelf wenskaarten maken, een kerststukje, een uitstap naar de kerstmarkt of een kerstbingo.  Het kan allemaal in Den Appel.
  •  

We hopen je daarmee te kunnen verwarmen met iets naar je zin.  Informatie over alle activiteiten is te vinden in ons maandprogramma van december, zie bijlage.

Het ganse team van Den Appel en de thuiszorg wensen je alvast een gezellige kerst en eindejaar toe!.

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@ocmwedegem.be

Hopelijk tot binnenkort!

Ilde, centrumleider.   

 

Datum van het bericht: donderdag 30 november 2017