Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Werken buffergracht Terlindenlaan en Patronaatstraat starten op maandag 11 september 2017

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Hof Ter Linden web

Vanaf maandag 11 september 2017 voert rioolbeheerder rio-link werken uit op het bosperceel dat hoort bij Hof ter Linden en dat ligt aan de overgang tussen de Terlindenlaan en de Patronaatstraat. Er wordt tijdens de werken een buffergracht uitgegraven die zal afstromen naar een bestaande gracht op het grondgebied van Hof ter Linden.

De werken maken deel uit van een plan met als doel de wateroverlast in de Terlindenlaan/ Patronaatstraat op te lossen. Zo zal in een volgend project de Terlindenlaan heraangelegd worden met een verbeterd en gescheiden rioleringsstelsel.

Hoe lang zullen de werken duren?

De aannemer schat dat deze werken ongeveer twee maanden zullen duren, afhankelijk van de weeromstandigheden.

Welke hinder wordt er verwacht?

Rio-link probeert de hinder voor de buurt zoveel mogelijk te beperken. Het verkeer in de Terlindenlaan en de Patronaatstraat wordt gedurende de werken niet onderbroken. Toch blijft enige hinder mogelijk. Zo wordt de uitgegraven grond met vrachtwagens afgevoerd langs de Terlindenlaan.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Voor vragen over de werken kan u terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 (alle werkdagen tussen 8 en 19 uur) of via e-mail contact@aquafin.be. Bij noodgevallen kan u buiten de werkuren en in het weekend gebruik maken van het gratis noodnummer: 0800 16 603.

UPDATE: De werken zullen stil liggen tussen 14 september en 21 september door weerverlet en omdat enkele zeldzame planten moeten worden aangeduid. 

 

Datum van het bericht: vrijdag 08 september 2017