Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

UPDATE: Werken Molenlei van start op maandag 18 september 2017

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
IMG_4744.JPG

Op maandag 18 september 2017 start de Stad Mortsel met de heraanleg van het voet- en fietspad in de Molenlei. Autobestuurders zullen vanaf dan alleen nog maar in één richting door de Molenlei kunnen rijden.

Afgelopen zomer werden de bomen al gerooid ter voorbereiding van de heraanleg van het voet- en fietspad in de Molenlei. Op maandag 18 september 2017 starten de uiteindelijke werken.

Hoe lang zal de heraanleg duren?

De werken gaan van start op maandag 18 september 2017. De Stad Mortsel verwacht dat ze tot eind 2017 zullen duren.

Welke gevolgen zijn er voor het verkeer?

  • Autoverkeer: Vanaf 18 september tot het einde van de werken is er alleen nog maar eenrichtingsverkeer mogelijk in de Molenlei. De toegelaten rijrichting loopt van de Edegemsestraat naar de Mechelsesteenweg. Dat wil zeggen dat je de Molenlei niet meer kan inrijden ter hoogte van de Mechelsesteenweg.
  • Fietsers en voetgangers: Voor fietsers en voetgangers verandert er weinig. Ze kunnen tijdens de werken in beide richtingen de Molenlei blijven gebruiken. Voor hen wordt een aparte rijstrook voorzien.
  • Bussen van De Lijn: Het openbaar vervoer wordt omgeleid.

Voor meer info over de werken kan je terecht op de website van de Stad Mortsel. Ook voor vragen verwijzen we graag naar hen door.

 

Datum van het bericht: donderdag 07 september 2017