Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Rock@Edegem 2017 pakt uit met topaffiche!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Affiche Rock@Edegem 2017

De 18de editie alweer! Rock@Edegem blijft een gratis familiefestival, gespreid over twee dagen.
Zaterdag staat in het teken van de beste hits van de afgelopen decennia.
Op zondag kan jong en oud genieten van livemuziek, kinderanimatie en een topper als afsluiter!

Zaterdag 24 juni 2017

Studio Brussel – Was het nu ’80, ’90 of 2000?
Never change a winning team! Onder die leuze nodigen we de bende van Studio Brussel opnieuw uit voor een spetterend feest. Van 20 tot 1.30 uur staan de allergrootste hits en beste meezingers op het programma.

 

Zondag 25 juni 2017

15.30 uur: Danny Blue & The Old Socks
Lokale held Sam De Nef en co slaan aan het surfrocken! Aanstekelijke, zomerse rock om de dag te openen. Onlangs tekenden ze bij Starman Records. Een veelbelovende bende!

16.30 uur: Tom Frantzis
Edegemnaar en finalist van Eurosong, gezegend met een zoetgevooisde soulstem. Tom zat onlangs in de studio met Luuk Cox (Shameboy!) en nam een hoop folkpop en soulnummers op. Denk een kruising tussen Ed Sheeran, Justin Timberlake en Peter Gabriel.

17.45 uur: Wally
In Edegem en omstreken is Wally allicht bekend van Wahwahsda; anderen kennen hem van "Horzon" met Tourist LeMC. En zijn eerste single "Misere" is een hit in Vlaanderen. Niet enkel miserie op het podium, maar ook een hoop Postmenachtige zomerse vibes!

19 uur: Halve Neuro
Al jaren maakt "den Halve" het mooie weer in de Antwerpse hip hopscène. Zijn bekendste hit "Pakt de velo" klinkt allicht niet onbekend in de oren. Samen met nonkel Guy achter de draaitafels wordt het een stevig potje hiphoppen in de vooravond.

20.15 uur: Ertebrekers
De Zji, Eva Mendes en Party Too Much (met jack Parow) schalden het afgelopen jaar geregeld door de luidsprekers. De band met filip Kowlier staat garant voor een zwoele en funky zomeravond. Wie zich de vorige passage van Filip Kowlier op Rock@Edegem nog herinnert, weet dat het een topconcert wordt!

21.30 uur: discobaar A Moeder
"Doe Morris Goe Zot!" Met dat devies leidt de Discobaar u dansend de nacht in. Hits van vroeger en nu, onnavolgbaar aan elkaar gedraaid en gepraat door De Ras en De Schele!


Kinderanimatie Kids on the Dancefloor vanaf 14 uur

Vanaf 14 uur kunnen de kleinsten onder ons terecht voor een hoop animatie: grime, springen op het springkasteel, ... én een spetterend optreden van Kids on the Dancefloor. Interactieve pret voor iedereen!

 

Waar? Gemeenteplein Edegem
Wanneer? zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017

Eigen drank en etenswaren mogen niet meegebracht worden.

Datum van het bericht: zaterdag 24 juni 2017