Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Filmfestival Edegem in't Donker

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Edegem in't Donker

Op 5 en 6 augustus organiseert Manufactuur Cultuur in Fort 5 het filmfestival “Edegem in 't Donker” dat gedurende de zwoele zomeravonden in de buitenlucht plaatsvindt. Er worden laagdrempelige cultuurfilms getoond die zowel volwassenen als kinderen aanspreken.

 Net zoals in de kleine cinema’s van vroeger zal je ondergedompeld worden in de magische wereld van de film. Popcorn en ijsjes worden rondgebracht, wat de authentieke cinemabeleving nog meer bevordert.

Voor de film start, wordt er op deze mooie plek, midden in het groen, een ongedwongen festivalsfeer gecreëerd  met o.a. foodtrucks, bars, decors en gezellige sfeerverlichting.

Cultuuranimatie laat bezoekers overdag al een eerste keer proeven van wat Manufactuur Cultuur de komende jaren nog wil aanbieden. Want cultuur is waar het om draait.

Manufactuur Cultuur is een organisatie die cultuur onder de mensen wil brengen. Wij willen alle mensen vooral laten genieten door cultuur in een breed kader, van professioneel hoog niveau, met een educatieve ondertoon in een ongewone setting aan te bieden. Op een ludieke en vooral unieke wijze laten we bezoekers, jong en oud, proeven van diverse uitingsvormen van kunst.

Wanneer? Zaterdag 5 en zondag 6 augustus vanaf 15 uur. De film start om 21 uur.

Waar? Grasveld 85ste scouts, Parklaan 161
Prijs? Gratis

Meer informatie via www.manufactuurcultuur.be

Datum van het bericht: zaterdag 05 augustus 2017