Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten maart dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad maart

De maand maart gaat van start met ‘de week van de vrijwilliger’. Bedankt, vrijwilligers! We zeggen het geregeld, maar vaak genoeg? Het is een cliché dat het dienstencentrum zonder de vele vrijwilligers niet kan draaien. Maar het is zo. Iedere schakel binnen de werking van het dienstencentrum is onmisbaar. De vele uren vrije tijd die in de werking worden gestoken zijn goud waard! We willen dan graag ook de vrijwilligers bedanken met een uitstap en een avondfeest.

Het is weer tijd voor de 3de seniorenbeurs, een fantastisch evenement voor senioren! Op deze informatiemarkt kan je je laten informeren over thema’s die je aanbelangen. Je vragen betreffende mobiliteit, vrije tijd, mantelzorg, vrijwilligerswerk, gezondheid, hulp aan en in huis, … zullen beantwoord worden. We fleuren deze namiddag op met interactieve workshops/activiteiten, fotoshoot, Edegemse historische kortverhalen ,… en er zal ook iets lekkers zijn om van te smullen.

Na de vrijwilligers denken we ook aan alle vaders. We maken van de smulnamiddag en bingo een feestelijke editie .

Op dinsdag 21 maart is het kledingmarkt. Geen zin om verschillende winkels binnen te gaan? Kom dan zeker naar de kledingmarkt, op 1 plek bezoek je rustig verschillende kraampjes met hun nieuwste lente -en zomercollectie.

Een goed gevulde agenda dus. Geen reden om thuis te blijven.

Gebeten door een activiteit? Neem dan snel een kijkje in het maandprogramma van maart en de folder met het vast activiteitenaanbod voor senioren. Beide boekjes zijn te vinden in het dienstencentrum of op de website. Wil je meer informatie? Spring gerust eens binnen of contacteer ons telefonisch.

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@ocmwedegem.be

Hopelijk tot binnenkort!

  

 

Datum van het bericht: woensdag 01 maart 2017