Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten juli en augustus dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
zomer

De vakantiemaanden breken aan ... een tijd van (hopelijk) mooi weer en een zomerse vakantiesfeer. We halen de zomer in huis met tal van leuke zomerse activiteiten, uitstappen en lekkere verwennerijen voor iedereen! Neem snel een kijkje in het maandprogramma van dienstencentrum Den Appel en laat je inspireren.

De vakantiemaanden breken aan ... een tijd van (hopelijk) mooi weer en een zomerse vakantiesfeer. We halen de zomer in huis met tal van leuke zomerse activiteiten, uitstappen en lekkere verwennerijen voor iedereen!

 

Donderdag 6 juli organiseren we voor de eerste maal een barbecue, een niet te vergeten moment! Inschrijven kan tot komende vrijdag, wees er dus snel bij.

 

Geen zomer zonder ijssalon. Op donderdag 20 juli en 31 augustus kan je genieten van lekkere ijscoupes. Om de zomer feestelijk af te sluiten maken we er op donderdag 31 augustus een feest van. Wij voorzien de muziek. Neem jij jou dansbenen mee?

 

Het smullen is nog niet gedaan. Er volgt ook nog een zomerontbijt en voor Moederdag organiseren we een high tea.

 

We trekken er deze zomer ook op uit. In juli kan je deelnemen aan een bezoek aan de prachtige begraafplaats ‘t Schoonselhof en in augustus trekken we naar de Plantentuin in het centrum van Antwerpen. Beide rondleidingen zijn voorzien van een gids.

 

Tot slot is iedereen welkom in Café Den Appel. Je kan er terecht voor een spelletje Wii met de kleinkinderen, een leuke fotozoektocht of iets lekkers om te smullen. Café Den Appel is een ideale plaats om te genieten en na te praten met familie of vrienden.

 

Snuister gerust door ons zomerprogramma en laat je inspireren!
We hopen je graag te ontmoeten.

 

Ilde Vander Velpen
Centrumleider

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@ocmwedegem.be

 

Datum van het bericht: woensdag 28 juni 2017