Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Verhaalkabaal 'Op de boerderij...': leuke voorleesmomenten op zaterdagvoormiddag

Verhaalkabaal

Zit je in de tweede of derde kleuterklas en ben je gek op verhalen? Kom dan naar Verhaalkabaal, leuke voorleesuurtjes in de bib op zaterdagvoormiddag. In februari en maart kan je vijf weken lang komen luisteren naar verhalen verhalen over koeien, varkens en andere boerderijdieren. We sluiten telkens af met een knutselwerkje.

Wanneer?

Zaterdag 24 februari,  3, 10, 17 en 24 maart (feesteditie op boerderij Bella en Rosita) van 10.15-11.15 uur of van 11.30-12.30 uur.

Elke zaterdag zijn er twee voorleesgroepen, eentje om 10.15 uur en eentje om 11.30 uur. Laat bij je inschrijving  weten voor welke groep je wilt  inschrijven. Inschrijven doe je voor vijf opeenvolgende zaterdagen.  

Waar?

In de bib (Hovestraat 55). De laatste zaterdag (24 maart) trekken we naar de boerderij van Bella en Rosita voor een feestelijke afsluiter. Deelnemen aan de feesteditie kan enkel wanneer je ingeschreven bent voor de ganse reeks.

Inschrijven?

Wil jij mee komen luisteren?  Schrijf je dan uiterlijk zaterdag 10 februari in via het e-loket op edegem.be of aan de balie van de bib. Inschrijven doe je voor de hele reeks. Laat bij je inschrijving  weten voor welke groep je wilt  inschrijven.

De voorleesuurtjes zijn gratis. 

Datum van het bericht: zaterdag 24 februari 2018