Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Edegem verwelkomt nieuwe gemeentesecretaris

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Katleen De Prins

Katleen De Prins is op de gemeenteraad van 21 september door de raadsleden unaniem aangesteld als nieuwe gemeentesecretaris. Katleen bleek na een schriftelijke en een mondelinge proef en een assessmenttest de meest geschikte kandidaat. Ze vervangt Tom Wustenberghs, die in het voorjaar van 2011 koos voor een nieuwe carrièrewending.

Opleiding
Katleen behaalde in 2003 het diploma licentiaat Rechten aan de universiteit Antwerpen. Tot 2006 volgde ze de master na master Sociaal Recht in Brussel. De afgelopen twee jaar bekwaamde ze zich bovendien in het overheidsmanagement en –beleid aan de KU Leuven, waarvoor ze enkel nog een eindwerk dient in te leveren.  

Professionele achtergrond
Van 2003 tot 2005 was Katleen advocaat-stagiair aan de balie van Mechelen. Die functie ruilde ze in 2005 in en ze werd diensthoofd burgerzaken bij de gemeente Zemst. In 2009 stapte zij binnen hetzelfde bestuur over naar de ondertussen nieuw gecreëerde functie van beleidsmedewerker. In deze staffunctie was ze belast met projecten zoals interne controle, competentiemanagement, opmaak van beleidsnota’s en ondersteuning van allerhande dienstoverschrijdende projecten.  


Het gemeentebestuur van Edegem wenst haar alvast veel succes in haar nieuwe functie.   

Je kan Katleen bereiken via tel. 03 289 22 41 of e-mail: katleen.de.prins@edegem.be.

Datum van het bericht: maandag 31 oktober 2011