Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Edegem Binnenste Buiten: welkom op de vrijetijdsmarkt!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Edegem Binnenste Buiten

Wil je je vrije tijd op een zinvolle, gezonde en leuke manier besteden? Kom dan naar de vrijetijdsmarkt ‘Edegem Binnenste Buiten’ op zondag 15 mei: vrijetijdsorganisaties en geïnteresseerden ontmoeten er elkaar tijdens een gezellige en geanimeerde dag. Groot voordeel: je hoeft hen niet te zoeken, zij vinden jou! Onderaan dit artikel kan je de programmakrant downloaden.

Je kunt er kennismaken met alle vrijetijdsverenigingen en – organisaties op één moment en één locatie. Geïnteresseerden kunnen zich informeren over het vrijetijdsaanbod en contacten leggen om later deel te nemen aan één of meerdere projecten. Voor de verenigingen en organisaties is het dan weer een uitstekende kans om nieuwe leden aan te trekken. Heel Edegem keert zich die dag ‘binnenste buiten’.

Op het menu
Op de infomarkt zijn haast 100 lokale verenigingen en organisaties vertegenwoordigd uit alle sectoren (sport, jeugd, kinderopvang en gezin, cultuur, senioren, internationale solidariteit en milieu, …). Je kunt meedoen aan een van de vele workshops en demonstraties of gewoon genieten van optredens en concerten op de animatiemarkt. In het ontmoetingscafé loop je ongetwijfeld nog interessante bezoekers en collega’s tegen het lijf.

Bijna het hele domein van Fort 5 staat ter beschikking van Edegem Binnenste Buiten: van enorme hangars tot kleinere en intiemere kamers en van een primitieve inrichting tot comfortabel uitgeruste ruimtes. Je staat gegarandeerd versteld van de mogelijkheden, het aantal locaties en de charme van ons fort.

Programma in een notendop  
Honderd verenigingen en organisaties presenteren een ruim aanbod van projecten. Daarnaast staat er een hoop animatie op het programma. Concerten, demonstraties, biljart, rondleidingen, workshops, dansvoorstellingen, kinderanimatie, sportactiviteiten, theater, petanque, informatie, … Enkele tips:  

  • Laat de auto thuis, kom met de fiets en ontvang een ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’- kaart.
  • Neem deel aan de zoektocht van ‘de Minirijders’ en ontdek al spelenderwijze de leukste locaties en boeiendste animatie op het fort. Op het einde van de tocht ontvangt elke deelnemer een gratis consumptie. Altijd prijs!  
  • Denk je dat folkloredans en karate in één voorstelling onmogelijk zijn? De demonstraties van ‘Kamakura Karate Edegem’ en folklore dansgroep ‘De Schrans’ bewijzen je in Hangar 44 het tegendeel. Iedereen welkom! 
  • Op zoek naar animatie of een vrijetijdsinvulling voor de kleinsten? Stap dan af aan locatie ’Hangar 24’ en kijk naar de Kamishibaï (Japans verteltheater) of een poppenkastvoorstelling. Of laat je snoet schminken bij de stand van't Periodiekske en ga zo op de foto. Leef je daarna creatief uit in creashops om vervolgens helemaal los te gaan op het avonturenparcours van de scouts.

 
Meer informatie? cultuurdienst, tel. 03 289 22 48, e-mail: cultuur@edegem.be, www.vrijetijd.edegem.be 

 

Download

Datum van het bericht: zondag 15 mei 2011