Nieuwe datum voor Toost! en Nieuwjaarsdrink

Gepubliceerd op vrijdag 14 januari 2022
Door de huidige coronasituatie verplaatsen we Toost! en de Nieuwjaarsdrink. De huidige maatregelen laten niet toe een groot aantal mensen bij elkaar te brengen en door de stijgende besmettingen is dat ook geen goed idee.

Daarom maken we een nieuwe afspraak met alle Edegemnaars op zaterdag 26 en zondag 27 februari 2022. De locatie blijft voorlopig dezelfde: het voorplein van kasteel Hof Ter Linden.

Toost! is ons milieuvriendelijk alternatief voor de kerstboomverbranding. Eén ding is zeker: je kan je opnieuw verwachten aan een streepje muziek, spectaculaire vuuranimatie en lekker veel gezelligheid.

De dag nadien kan je opwarmen met een lekker glaasje glühwein, jenever of een smakelijk tasje soep op onze Nieuwjaarsdrink. Breng gerust je eigen mok of borrelglaasje mee. Vergeten? Geen probleem, we zorgen uiteraard nog altijd voor herbruikbare bekers. Vergeet ook zeker je mondmasker en Corona Safe Ticket niet.

Beide evenementen worden georganiseerd volgens de geldende coronamaatregelen of aangepast of geannuleerd als dat nodig is. Hou dus steeds onze communicatiekanalen in de gaten voor de laatste updates!