mijnIGEAN - op elk moment een handig overzicht van jouw diftar-gegevens

Gepubliceerd op maandag 10 januari 2022
Wat is de stand van jouw diftar-rekening? Heb je nog voldoende voorschot of krediet voor de volgende ophaling? Hoeveel kilogram heb je bij de vorige ophaling aangeboden? En hoe zag jouw laatste betalingsuitnodiging eruit? Dit alles vind je terug op de www.mijnIGEAN.be.

De huis-aan-huis inzameling van gft en/of huisvuil in containers gebeurt op basis van het diftar-principe. Dit betekent dat je betaalt per type container, per kilo en per afvalsoort die je aanbiedt. Minder afval in je bak, een lagere rekening! Snel en makkelijk raadplegen hoeveel afval je hebt aangeboden en wat de stand van je diftar-rekening is?

Dat kan vanaf vandaag! mijnIGEAN is een online platform waar je snel en eenvoudig jouw persoonlijk afvalverbruik kan opvolgen. Na een éénmalige registratie op www.mijnIGEAN.be aan de hand van jouw klantnummer ben je steeds op de hoogte van je aangeleverde hoeveelheden en het resterende diftar-saldo. Je kan er ook je meest recente betalingsuitnodiging opvragen.

We begrijpen dat je misschien bijkomende vragen hebt die nu nog geen antwoord krijgen in mijnIGEAN.be. Terwijl wij verder bouwen aan de tool, kan je steeds terecht op het gratis infonummer 0800 1 46 46 of je vraag stellen via het contactformulier op www.mijnIGEAN.be of www.igean.be/contacteerons !

Meer info vind je in de PDF hieronder.