Heraanleg Kerkplein

Startdatum: 25-05-2022
Einddatum: 31-12-2024

Geef je mening over het voorontwerp van het Kerkplein

Lokaal bestuur Edegem en water-link i.s.m. Aquafin zullen samen het Kerkplein heraanleggen. In 2022 startten we een participatief traject op over de invulling van het plein. Met de actie 'Kleur mee aan het Kerkplein' verzamelden we informatie van bewoners en gebruikers. Dat deden we op verschillende momenten tijdens een bewonersvergadering, online en ter plaatse op het plein. 

Het studiebureau ging aan de slag met de informatie en de randvoorwaarden van het lokaal bestuur. 
Op maandag 17 april om 19.30 uur stellen we in Hangar 27, Parklaan 159 twee scenario's voor. Opnieuw horen we graag je feedback als bewoner of gebruiker van het plein. Je kan ter plaatse een formulier invullen met je voorkeur of je kan de online versie invullen tot 30 april.

Ook Water-link is aanwezig en geeft aan de betrokken bewoners de eerste informatie over de afkoppeling van regen- en rioleringswater. Daarnaast kan je ook het nieuwe rioleringsontwerp bekijken.

Dit is de laatste bijeenkomst over de heraanleg van het Kerkplein. In juni 2023 ronden we de ontwerpfase af met een definitief ontwerp van de bovenbouw. Daarna start de procedure voor de aanvraag van de omgevingsvergunning. De aanbesteding van de werken start wanneer de vergunning werd verleend. We schatten in dat we tegen de tweede helft van 2024 de werken kunnen aanvatten.

Hopelijk kan je erbij zijn !

PRAKTISCH

maandag 17 april, 19.30 uur
Hangar 27, Parklaan 159, Edegem, ingang via de achterzijde van het gebouw

Extra info

Wijk
Elsdonk
Status
Huidige projecten
Laatste wijziging op maandag 17 april 2023 - 13.43 uur