Hoplr: een lokaal bindmiddel

Gepubliceerd op vrijdag 30 okt. 2020 om 8.55 uur
Hoplr is een digitaal netwerk dat buurtbewoners dichter bij elkaar brengt. In Edegem zijn er vier buurten: Centrum, Molenveld, Elsdonk en Buizegem. Afhankelijk van waar je woont, behoor je tot een buurt.
Hoplr is gratis en reclamevrij en blijft dat ook. Je kan er spullen of diensten uitwisselen, initiatieven lanceren, evenementen aankondigen, meldingen doen of elkaar beter leren kennen. Daarnaast ontvang je berichten van de gemeente en blijf je op de hoogte van wat er gebeurt: werkzaamheden, infovergaderingen, speciale verkeersmaatregelen ... Daarnaast biedt de kalender een vrij compleet beeld van wat er allemaal te doen is in je buurt.
Naast de berichtjes zie je welke buren al zijn geregistreerd. Je kan ook anderen uitnodigen om lid te worden en zowel openbare berichten posten als privéberichten sturen. Hoplr verschilt van Facebook omdat enkel leden van het buurtnetwerk je berichten zien. Ze zijn dus niet openbaar.

Hoe? Surf naar www.hoplr.com en registreer je met je naam en adres of log in via je Facebookaccount. Liever een app? Download de app Hoplr via de App Store (iPhone) of GooglePlay (Android). V

iel de brief van Holpr al in jouw bus? Gebruik dan de code om je gemakkelijk te registreren. Ook zonder code geraak je vlot van start!

Computerleek en hulp nodig bij je registratie? Contacteer dienstencentrum Den Appel via 03 450 84 00 of dienstencentrum@wznedegem.be. Een van onze vrijwillige lesgevers geeft je graag extra uitleg.

Nog vragen? Mail naar services@hoplr.com