Gezocht : tuinrangers

Gepubliceerd op woensdag 21 december 2022
Ben jij een gepassioneerde hobbytuinier en verdiep je je graag in natuurvriendelijk tuinadvies op maat? En is de ideale boom vinden of concrete tips geven voor een tuin vol bijen en vlinders voor jou een makkie? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als Tuinranger kan je heel concreet bijdragen aan meer natuur in je eigen buurt. Je zou ervan versteld staan hoeveel mensen te vinden zijn voor een mooie schaduwboom of een stukje bloemenweide in hun tuin.

Alleen … hoe begin je daar nu aan? En hoe moet je het onderhouden? Het zijn allemaal twijfels en drempels die je als Tuinranger helpt overwinnen.

Elke Tuinranger krijgt een opleiding en alle nodige adviesmateriaal om van elk tuinbezoek een succes te maken. Bovendien sta je er niet alleen voor. De ‘Tuinranger community’ telt al bijna 200 leden. In onze gemeente staan we te popelen om met een eigen rangerwerking te starten. Het enige wat we nog nodig hebben zijn kandidaat-Tuinrangers. Daarom organiseren we een vrijblijvende, maar zéér interessante infoavond op dinsdag 24 januari om 19.30 uur in het gemeentehuis.

Schrijf je in en kom langs.