Gezocht : duurzame helden in Edegem!

Gepubliceerd op woensdag 15 juni 2022
Van 18 tot 25 september is het de week van de duurzame gemeente. Dan zetten we onze duurzame helden nog eens verdiend in de spotlights.

Klik hier om jouw duurzame held te nomineren

Laat niemand achter

In 2022 focussen we op één van de basisprincipes van de Agenda 2030: “Leave No One Behind” (Laat Niemand Achter). Dit principe staat voor het engagement van alle VN-lidstaten om armoede uit te roeien, om een einde te maken aan discriminatie en uitsluiting, en om te verzekeren dat de meest kwetsbare groepen in onze samenleving alle kansen krijgen.

Doe jij ook mee?

Ben jij een vrijwilliger, vereniging, ondernemer of nam je zelf een inspirerend initiatief rond dit thema? Draagt jouw voorstel bij aan een duurzame samenleving? Dan ben jij de held die we zoeken!

Schrijf jezelf of een vriend snel in via edegem.be/kandidaten en grijp via deze weg je kans om Edegem te helpen de duurzame doelstellingen tegen 2030 te behalen. Inschrijven kan tot en met 31 augustus.

Wat doet een Duurzame held tijdens de Week van de Duurzame Gemeente? Gewoon z’n ding! Wij zorgen voor campagnemateriaal om je heldenstatus in de kijker te zetten!

Post je je initiatieven liever online?

Vermeld dan de hashtags #duurzamegemeente #edegemduurzaam en #edegem in je berichten.