Gesloten wegens verhuis

Gepubliceerd op maandag 7 juni 2021
Niet alleen de collega’s van de bib verhuizen naar Vrijetijdscentrum Kruispunt, ze nemen ook de meer dan 20 000 boeken, 3 000 strips en ongeveer 5 000 dvd’s mee die nu in de rekken in de Hovestraat staan.

Om alle boeken en dvd’s, computers en zelfuitleenbalies, … te verhuizen, sluit de bib van maandag 14 juni tot zaterdag 3 juli haar deuren. Concreet betekent het dat je die periode niet naar de bib kan komen om boeken te lenen. Je kan geen boeken inleveren, ook niet buiten de openingsuren via de inleverbus.

Over de materialen die je thuis hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Wij verlengen al je materialen tot enkele weken na de opening van onze nieuwe bib. Zo heb je ruim de tijd om langs te komen zodra onze bib open is. We rekenen ook geen extra kosten aan tijdens de sluitingsperiode.

Heb je tijdens de sluiting een vraag voor de bib? Stuur een e-mail naar bibliotheek@edegem.be, maar hou er rekening mee dat je misschien even moet wachten op een antwoord omdat we volop aan het verhuizen zijn. Zodra Vrijetijdscentrum Kruispunt haar deuren opent op maandag 5 juli , hopen we je snel weer te begroeten. Kom de eerste week zeker eens langs. We ontvangen je met open armen én een kleine attentie.