Naar inhoud

Zorgsector

Dienstencentrum Den Appel, Woonzorgcentrum Immaculata en café Kletskop

Voor meer informatie en de laatste updates raadpleeg je de website www.wzc-immaculata.be

Thuiszorg woonzorgnetwerk

De werking van de gezinszorg blijft doorlopen.

Minder Mobielen Centrale (MMC)

Je kan nog in beperkte mate beroep doen op de chauffeurs van de Minder Mobielen Centrale. Heb je een chauffeur nodig? Neem dan contact op via 03 450 84 20. 

Consultatiebureau Kind en Gezin

Kind en Gezin is sinds  woensdag 1 april terug paraat om kinderen en ouders op een veilige manier te ontvangen in de consultatiebureaus. Heb je dringende vragen, mail dan naar corona@opgroeien.be

Of neem eens een kijkje op www.opgroeien.be. Daar vind je de laatste informatie en veelgestelde vragen over het coronavirus

Voedselbank

Na de tijdelijke sluiting omwille van de coronamaatregelen, heropenen de verantwoordelijken van Gastvrij Edegem vanaf donderdag 9 april opnieuw de deuren van de Voedselbank in het lokaal van De Schrans in de Molenveldlaan 4.

De Voedselbank zal open zijn op donderdagen van 10 tot 12 uur en 14 tot 16.30 uur. Cliënten moeten er de regels van de social distance respecteren. Lokaal bestuur Edegem zorgt voor logistieke ondersteuning. 

CAW Antwerpen

Ook tijdens de Coronacrisis is CAW Antwerpen er voor mensen met een welzijnsvraag. Het Coronavirus kan ook extra vragen oproepen. In uw kot blijven is niet gemakkelijk en kan spanning, eenzaamheid, angst,... oproepen. Langskomen kan op dit moment niet, en wij kunnen geen huisbezoeken doen. We staan wél paraat via telefoon, mail en chat!

Alle contactgegevens vind je op hun website.

Overzicht:

Aanverwante thema's