Bouwmisdrijf melden of bespreken

Maak een afspraak  Meld een bouwovertreding

De naleving van bouwvoorschriften en van de bepalingen van een afgeleverde omgevingsvergunning is niet enkel een plicht maar draagt bij tot een aangename en respectvolle samenleving.

Een stedenbouwkundige aanvraag kadert altijd in een context. De vrijheid van de aanvrager begint daar waar hij respect opbrengt voor de vrijheid van een ander en eindigt dus daar waar hij de vrijheid van een ander belemmert.

Klachten hierover kan je melden via ons meldingsformulier. Kies bij het type melding voor 'bouwovertreding'. Geef een duidelijke beschrijving van de vermeende inbreuk en de locatie waar deze zich voordoet. Stuur eventueel bijlagen of foto's mee. Na een interne controle worden deze klachten verder behandeld door IGEAN.

Om als overtreder meer info te krijgen over de mogelijkheden die er bestaan om een vastgesteld bouwmisdrijf te verhelpen, kan je een afspraak maken bij de publieksbalie grondzaken via bovenstaande knop of neem telefonisch contact op via ons algemeen oproepnummer 03 289 26 50.

Gerelateerde items

Contact

Lokaal bestuur Edegem

Nu gesloten

Openingsuren

Vandaag
Telefonisch bereikbaar en onthaal open van 9 tot 12.30 uur
Morgen
Telefonisch bereikbaar en onthaal open van 9 tot 12.30 uur

Voor alle dienstverlening aan onze publieksloketten in het gemeentehuis kan je enkel op afspraak terecht.