Beleef de Belpop-geschiedenis van de Zuidrand!

Gepubliceerd op vrijdag 7 januari 2022
Belpop Bonanza is de zeer populaire uitvinding van Jan Delvaux en Jimmy Dewit. Ze vertellen op radio en televisie over de geschiedenis van de Belgische popmuziek. Dit jaar komen ze ook naar de Zuidrand!

BELPOP BONANZA BOEK

Maak kennis met de rijke muziekgeschiedenis van de Zuidrand in dit prachtige boek. Dit unieke verzamelwerk bevat 30 uitzonderlijke hoogtepunten. Van grote artiesten als Kris De Bruyne, Yasmine en Netsky en uitzonderlijke optredens van Bart Peeters, Isabelle A en AC/DC tot memorabele podia als Skiffle festival en Lintfabriek. De verkooppunten ontdek je op www.dezuidrand.be/belpop.

BELPOP BONANZA QR-FIETSROUTE

Ontdek al fietsend 16 iconische Zuidrand-muziekverhalen in de zeven Zuidrand-gemeenten. Van Edegem tot Borsbeek en van Mortsel tot in Aartselaar. Meer info over de route vind je op www.dezuidrand.be/belpop.

BELPOP BONANZA QUIZ

Test jouw kennis over onze vaderlandse muziekgeschiedenis, met de focus op helden en muziek uit de Zuidrand. De quiz vindt plaats op zaterdag 19 februari om 20.00u in OC Pronkenborg, Kontich. Schrijf je in via webshopkontich.recreatex.be. Voor een tafel van max. 4 personen betaal je € 20.

BELPOP BONANZA THEATERSHOW

Geniet van een spannende, grappige en entertainende avond over de muzikale geschiedenis van de Zuidrand! 

Donderdag 28 april om 20.15u in Cultureel Centrum Aartselaar, € 20. Schrijf je in via ccaartselaar.recreatex.be.
Zaterdag 30 april om 20.30u in Mark Liebrecht Schouwburg, Mortsel, € 20. Schrijf je in via tickets.mortsel.be.