Naar inhoud

Verzekeringen JUGNON

Contact

Grote Dries 38 2650 Edegem www.jugnon.be BE 642617179

Openingsuren

Wij zijn zeer flexibel in onze uren.

Graag op afspraak via info@jugnon.be.

 

Specialisatie

Verzekeringen

Beschrijving

Jugnon Verzekeringen, uw betrouwbare en onafhankelijke verzekeringsmakelaar!

Jugnon Verzekeringen is een familieonderneming en staat al 25 jaar lang klaar voor z'n klanten. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar hebben wij producten van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij kiezen welke verzekering het meest geschikt is voor uw behoefte zonder daarbij een specifieke verzekeringsmaatscha...ppij voorop te stellen.

Jugnon Verzekeringen is er om uw belangen te verdedigen. Wij staan altijd aan ùw zijde bij een schadegeval: U bent immers ons meest kostbare bezit.

Ons verzekeringskantoor staat voor een persoonlijke aanpak en maatwerk, voor zowel particulieren als voor zelfstandigen en KMO's. Dankzij onze tweetaligheid en onze ideale ligging in Anderlecht vlakbij de Brusselse ring, zijn we werkzaam in de regio Vlaams Brabant en Brussel. U kunt indien nodig ook in Antwerpen bij ons terecht.

Wij hebben dus een optimale bereikbaarheid, zowel qua ligging maar ook en vooral qua bijstand.

Bent u op zoek naar een familiale verzekering, een autoverzekering, een hospitalisatieverzekering of wil u liever aan pensioensparen doen? Contacteer ons gerust voor meer informatie, we bezorgen je graag een pakket aangepast aan uw noden.
Een check-up nodig van uw huidig verzekeringspakket?

Jugnon Verzekeringen herbekijkt en optimaliseert graag uw verzekeringen. Zo betaalt u enkel voor de verzekeringen die u nodig heeft.
Terug naar overzicht

Je bedrijfsgegevens beheren