Naar inhoud

Over Edegem

over Edegem

In de rubriek OVER EDEGEM stellen de verschillende bestuursorganen van gemeente, ocmw en politiezone zich voor. Daarnaast vind je er de agenda en verslagen van de maandelijkse vergadering van de gemeenteraad en de vergaderingen van de verschillende gemeentelijke adviesraden.

Een overzicht van de gemeentelijke diensten vind je eveneens in deze rubriek, samen met een overzicht van de dienstverlening die zij aanbieden. Diezelfde dienstverlening vind je thematisch gerangschikt opnieuw terug via de andere rubrieken in deze website.

Het gemeentebestuur biedt u onder het thema 'beleidsdocumenten' graag inzage in haar strategisch beleidsplan voor de jaren 2008 tot 2017. Daarnaast vind je in dezelfde rubriek nog tal van thematisch gerandschikte diepgravende beleidsdocumenten en ook een overzicht van de verschillende reglementen die binnen onze gemeente van toepassing zijn.

Statistische gegevens over Edegem en een stukje geschiedenis van onze gemeente vind je terug onder het thema 'profiel'.

Het gemeentebestuur heeft tot slot een zusterband met de gemeente San Jeronimo uit Peru. Lees alles over de samenwerkingsverbanden in de laatste rubriek.